Fundatia comunitara – ajutor pentru cei infectati de coronavirus

Comunitatea are nevoie de ajutorul nostru!

Fundatia Comunitara Iasi, membru al Comisie ONG, lucreaza impreuna cu noi, cei care ne-am unit eforturile in aceste zile la Centrul de Urgente Sociale, pentru a sprijini populatia afectata de pandemia COVID19. Fie ca este vorba de donatii pentru achizitia de echipamente medicale sau pentru nevoi sociale, e clar ca fara sprijinul unor oameni generosi si iubitori de comunitate nu se poate face mai nimic.
Va multumim pentru solidaritate! Impreuna putem trece peste tot!

La acest moment, nevoile cele mai mari sunt cele medicale: materiale de protecție, dezinfectanți, aparatură medicală, cadre medicale, voluntari etc.
Pe lângă nevoile medicale, apare deja o nevoie socială care va fi din ce în ce mai semnificativă în perioada următoare, generată de izolarea la domiciliu, îndeosebi a persoanelor vulnerabile și a vârstnicilor, care au nevoie de alimente, medicamente, produse de igienă sau îngrijiri.
Din solidaritate față de comunitate, te invităm să te implici pentru tine și familia ta, investind puțin câte puțin până la depășirea situației de criză. Cu cât vom fi mai mulți și mai uniți cei care ne vom implica, cu atât efectele negative pe care le vom resimți cu toții vor fi mai mici.
Donațiile se pot face în contul RO50RNCB0683127673670002 deschis la BCR, sucursala Al. I. Cuza Iași, pe numele Fundației Comunitare Iași sau online, cu cardul, accesând link-ul https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/doneaza/, cu menţiunea „Fondul de urgență”.

Mai multe detalii găseşti accesând linkul:
https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/…/fondul-de-urgenta-…/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *