FEDERATIA SINDICALA „UNIUNEA SINDICATELOR FUNCTIONARILOR PUBLICI SI PERSONALULUI CONTRACTUAL „FORTA LEGII” din DOLJ

FEDERATIA SINDICALA „UNIUNEA SINDICATELOR FUNCTIONARILOR PUBLICI SI PERSONALULUI CONTRACTUAL „FORTA LEGII” este o federatie din judetul DOLJ, localitatea BUCURESTI, adresa CRAIOVA, STR. CONSTANTIN LECCA NR.32, JUDETUL DOLJ. Numarul de inregistrare in Registrul National este 7/C/2007. Fondatorul FEDERATIA SINDICALA „UNIUNEA SINDICATELOR FUNCTIONARILOR PUBLICI SI PERSONALULUI CONTRACTUAL „FORTA LEGII” este .

Descriere FEDERATIA SINDICALA „UNIUNEA SINDICATELOR FUNCTIONARILOR PUBLICI SI PERSONALULUI CONTRACTUAL „FORTA LEGII”

Numarul de inregistrare in registrul National ONG:
7/C/2007
Starea actuala:
Activa /
Schimbarea sediului:
Nu /
Judet:
DOLJ
Localitate
BUCURESTI
Adresa:
CRAIOVA, STR. CONSTANTIN LECCA NR.32, JUDETUL DOLJ
Componenta:
Retragerea din federatie a Sindicatului Liber „Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale” al Casei Judetene de Pensii Dolj
Scopul asociatiei:
Uniunea „FORTA LEGII” a Sindicatelor Functionarilor Publici si Personalului Contractual, prescurtat UFL, denumita „Uniune” in textul statutului, este o federatie sindicala care reuneste, pe baza liberului consimtamant, sindicate ale functionarilor publici si/sau personalului contractual din cadrul autoritatilor, institutiilor publice sau altor institutii apartinand administratiei publice centrale si locale si din cadrul unitatilor administrative autonome, desfasurandu-si activitatea cu respectarea legislatiei romane.
Modificarea scopului:
Nu / Uniunea Sindicatelor Functionarilor Publici si Personalului Contractual, „FORTA LEGII” prescurtat Uniunea Forta Legii, sau UFL denumita „Uniune” in textul statutului, este o federatie sindicala care reuneste, pe baza liberului consimtamant, sindicate ale functionarilor publici si/sau personalului contractual din cadrul autoritatilor, institutiilor publice sau altor institutii apartinand administratiei publice centrale si locale si din cadrul unitatilor administrative autonome, desfasurandu-si activitatea cu respectarea legislatiei romane.
Consiliul Director:
PRESEDINTE-RINGO DAMUREANU
VICEPRESEDINTE-CHELEMER OCTAVIAN DANIEL
VICEPRESEDINTE- LINCU VASILE
Asociatie de utilitate publica:
Nu / Da prin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *