ASOCIATIA ,,GREEN ENERGY” din COVASNA

ASOCIATIA ,,GREEN ENERGY” este o asociatie din judetul COVASNA, localitatea MUN. SFANTU GHEORGHE, adresa STR. PRESEI, NR. 4, BIROU 6/B (INCUBATORUL DE AFACERI). Numarul de inregistrare in Registrul National este 17259/A/2009. Fondatorul ASOCIATIA ,,GREEN ENERGY” este In sedinta Adunarii Generale din data de 07.12.2017 a asociatiei s-a decis modificarea Statutului si a Actului Constitutiv in sensul ca lui Barabas Aron Samuel, Bihari Edomer, Domokos Arpad, Fustos Imre, S.C. Reval S.R.L., Siko Imre si Kovacs Edmund le-a incetat calitatea de membru asociat. Au dobandit calitatea de membri asociati Benko Alexandru, Csedo Tibor, Csedo Vilhelm, Czine Zsolt Attila, Dobrean Petru Cristian, Domokos Arpad, Fetes Levente-Ladislau, Kerestely Csaba, Papp Zoltan, Pozna David, Rendi Ferencz, Reti Robert Stefan si Vlaicu Luminita- Ioana.
Aceasta hotarare a fost autentificata sub nr. 2270/14.12.2017 a Biroului Notarului Public Savu Alin-Gabriel.

Descriere ASOCIATIA ,,GREEN ENERGY”

Numarul de inregistrare in registrul National ONG:
17259/A/2009
Starea actuala:
Activa /
Schimbarea sediului:
Nu /
Judet:
COVASNA
Localitate
MUN. SFANTU GHEORGHE
Adresa:
STR. PRESEI, NR. 4, BIROU 6/B (INCUBATORUL DE AFACERI)
Fondatorul asociatiei:
In sedinta Adunarii Generale din data de 07.12.2017 a asociatiei s-a decis modificarea Statutului si a Actului Constitutiv in sensul ca lui Barabas Aron Samuel, Bihari Edomer, Domokos Arpad, Fustos Imre, S.C. Reval S.R.L., Siko Imre si Kovacs Edmund le-a incetat calitatea de membru asociat. Au dobandit calitatea de membri asociati Benko Alexandru, Csedo Tibor, Csedo Vilhelm, Czine Zsolt Attila, Dobrean Petru Cristian, Domokos Arpad, Fetes Levente-Ladislau, Kerestely Csaba, Papp Zoltan, Pozna David, Rendi Ferencz, Reti Robert Stefan si Vlaicu Luminita- Ioana.
Aceasta hotarare a fost autentificata sub nr. 2270/14.12.2017 a Biroului Notarului Public Savu Alin-Gabriel
Scopul asociatiei:
– economisirea resurselor, eficienta energetica si promovarea energiilor regenerabile In regiune si special In judetul Covasna, protectia mediului, utilizarea resurselor de energie regenerabila.
Modificarea scopului:
Nu /
Consiliul Director:
In sedinta Adunarii Generale din data de 07.12.2017 a asociatiei s-a decis modificarea Statutului si a Actului Constitutiv in sensul ca
a fost modificata componenta Consiliului Director, astfel: Bartha Sandor a fost ales in functia de presedinte al asociatiei, Bagoly Miklos-Levente, Benko Alexandru, Dobrean Petru Cristian si Vlaicu Luminita Ioana au fost alesi in functia de vicepresedinti ai asociatiei, toti cu un mandat de 4 ani. In calitatea de cenzor a fost votata Galfalvi Katalin-Judit, iar in cea de director executiv, Vajda Lajos.
Aceasta hotarare a fost autentificata sub nr. 2270/14.12.2017 a Biroului Notarului Public Savu Alin-Gabriel
Asociatie de utilitate publica:
Nu / Da prin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *